Oog voor detail!

TOC Opticiens Brillen

 

Iedereen is verschillend, maar een ieder is uniek!

Voor ons is dit het uitgangspunt voor zowel het adviseren en aanmeten van een nieuwe bril. In onze winkel vindt u dan ook een uitgebreide collectie monturen. Deze collecties worden wekelijks aangevuld. Wij letten niet alleen op de heersende modetrends maar ook op kwaliteit, materiaal (titanium, metaal, kunststof), prijs en afwerking.

Een bril wordt ook steeds meer een modeaccessoire en daarom hebben steeds meer brildragers meer dan 1 bril in hun eigen ‘collectie’.

Goed zien en er goed uit zien horen bij elkaar!

Bij TOC Opticiens vindt u een uitgekiende mix van bekende modemerken en bijzondere brillenlabels van internationale ontwerpers. Van het Belgische merk Theo tot de Duitse createur Wissing tot het Oostenrijkse minimalistische werk van Silhouette.

Maar natuurlijk ontbreken Ray-Ban en de prachtige collecties van Woodys, Façonnable en Morel ook niet in onze collectie. Naast deze evergreens verrast TOC u graag met nieuwe merken die we ergens op de wereld voor u gespot hebben. Natuurlijk letten we daarbij naast het design ook op de kwaliteit. Want voor u en ons geldt dat alleen het beste goed genoeg is.